Μάκης Γιαννουσάκης

Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών Πειραιά, απέρριψε την αίτηση αναστολής της ποινής του ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, για την υπόθεση του «Νoor one». Ο εφοπλιστής καταδικάστηκε για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση που μετέφερε με το ναρκω-πλοίο, 2,1 τόνους ηρωίνης στην Ελλάδα ενώ μεγάλο μέρος του φορτίου ανακαλύφθηκε στη βίλα του.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δύο εκ των πέντε μελών του δικαστηρίου, θεώρησαν πως έπρεπε να γίνει δεκτή η αίτηση αναστολής του Γιαννουσάκη, με όρους.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης, η πρόεδρος του δικαστηρίου απευθυνόμενη στον κ. Γιαννουσάκη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλή τύχη, τα αρμόδια όργανα της πολιτείας έχουν την υποχρέωση να διασφαλίσουν την ακεραιότητα και τη ζωή σας».
«Δεν θα σχολιάσω τις απόψεις της προέδρου οι οποίες είναι σεβαστές. Έστω και αν σήμερα μας στεναχώρησαν», σχολίασε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Γιάννης Γλύκας, ένας εκ των συνηγόρων του Μ. Γιαννουσάκη.
Ο Γ. Γλύκας απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου εάν ο εντολέας του βρίσκεται σε κίνδυνο σχολίασε: «Όλα αυτά τα χρόνια, τρία χρόνια και έναν μήνα που είναι κρατούμενος, ο άνθρωπος αυτός βιώνει αλλεπάλληλους καθημερινούς κινδύνους και δυστυχώς δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει αυτή η όλη διαδικασία. Να ελπίζουμε να φτάσει ο κ. Γιαννουσάκης όρθιος στο εφετείο».
Ο Μάκης Γιαννουσάκης, υποστήριξε για ακόμα μία φορά ότι «όσο παραμένει έγκλειστος στο χώρο των φυλακών εξακολουθεί να κινδυνεύει ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του.


 Πηγή: efsyn

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top