Κλείνει έως και την Παρασκευή η εθνική οδός Κορίνθου - Πατρών λόγω έργων

Με προσοχή θα πρέπει να κινούνται οι οδηγοί από σήμερα έως και το μεσημέρι της Παρασκευής στο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών καθώς το ρεύμα προς Πάτρα θα κλείσει, από το ύψος του Ξυλοκάστρου έως την Ακράτα, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.
Συγκεκριμένα από τις 07:00 το πρωί σήμερα μέχρι τις 07:00 το πρωί αύριο διακόπτεται η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πάτρα, μεταξύ των κόμβων Ξυλοκάστρου και Δερβενίου.
Επίσης, από τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης, 22 Ιουνίου, μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, 23 Ιουνίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πάτρα, μεταξύ των κόμβων Δερβενίου και Ακράτας.
Καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων προς Πάτρα θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, ενώ η κυκλοφορία στο αντίθετο ρεύμα προς Αθήνα θα λειτουργεί κανονικά.
Ακόμη, όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, δηλαδή από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης 21 Ιουνίου, έως τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, 23 Ιουνίου, δεν θα εισπράττονται διόδια στον σταθμό διοδίων του Κιάτου, στην κατεύθυνση προς Πάτρα.


 Πηγή: newsbeast.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top