Τουλάχιστον 30 επιβεβαιωμένοι νεκροί από την πυρκαγιά στο Λονδίνο

Στους 30 έφτασαν οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο πολυώροφο κτίριο Grenfell Tower, με το αριθμό των θυμάτων να αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερος.
«Γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον 30 άνθρωποι έχουν πεθάνει», γνωστοποίησε η βρετανική αστυνομία. Ένα από τα θύματα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον Guardian. Αυτή τη στιγμή 24 άνθρωποι νοσηλεύονται και οι 12 είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Cmdr Cundy confirms  fire fatalities now 30, sadly figure may rise. 24 people are in hospital, 12 receiving critical care.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, η φωτιά στον πύργο κατασβέστηκε.
Νωρίτερα σήμερα, η βρετανική αστυνομία είχε απευθύνει την ανατριχιαστική προειδοποίηση πως ίσως δεν μπορέσει ποτέ να ταυτοποιήσει όλους τους ανθρώπους που βρήκαν τραγικό θάνατο στη φωτιά που έκαψε τον πύργο στο Λονδίνο.
Έξι θύματα έχουν μεν αναγνωριστεί αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα στοιχεία τους. Ωστόσο ο επικεφαλής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας Stuart Cundy προειδοποίησε πως υπάρχει ο κίνδυνος «δυστυχώς να μην μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε όλα τα θύματα».

Όσον αφορά τον αριθμό των νεκρών, εξέφρασε την ελπίδα να μην γίνει τριψήφιος.http://www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top