Και πάλι αναζητείται αίθουσα για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Μετά τις προκάτ δικαστικές αίθουσες τις οποίες είχε εξαγγείλει ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Παρασκευόπουλος 

Υποσχέσεις και πάλι από το υπουργείο Δικαιοσύνης ως προς την εξεύρεση χώρου για την διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής.
           
Μετά τις προκάτ δικαστικές αίθουσες τις οποίες είχε εξαγγείλει ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Παρασκευόπουλος πίσω από το χώρο του Εφετείου Αθηνών προκειμένου να μπορέσει να διεξαχθεί ακώλυτα η δίκη της Χρυσής Αυγής, τώρα αναζητούνται χώροι οι οποίοι ανήκουν στην κυριότητα του υπουργείου Υγείας.
           
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής  απαντώντας σήμερα σε δημοσιεύματα  του Τύπου σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής της δίκης της Χρυσής Αυγής δήλωση:
           
«Από την πρώτη στιγμή το υπουργείο Δικαιοσύνης    προσπαθεί να βρει λύση στο θέμα του χώρου διεξαγωγής της δίκης των στελεχών και των μελών της Χρυσής Αυγής.
         
 Ήδη ολοκληρώνονται οι διαδικασίες προκειμένου να παραχωρηθεί κατάλληλος χώρος, κυριότητας του υπουργείου Υγείας, έτσι ώστε η δίκη να διεξαχθεί απρόσκοπτα και χωρίς αναβολές».

           
Να σημειωθεί ότι στην σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης δεν αναφέρεται ποίος είναι αυτός ο χώρος του υπουργείου Υγείας ο οποίος πρόκειται να παραχωρηθεί. Πηγή: Protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top